Włoska sałatka z ogierów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście pietruszki, kawałki sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Ogier Sub, Sałatka Włoska, oraz Sałatka Włoska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej desce do krojenia połóż kawałek folii o długości około 2 stóp. Stos ser provolone w centrum w około 5-calowy obszar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Foliowa
2
Warstw sopresetta na wierzchu provolone następnie warstw salami, liście bazylii, prosciutto i mozzarella. Owinąć szczelnie w folię, umieścić w lodówce, 1/2 godziny, z ciężką płytą na górze, aby nacisnąć mieszaninę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazylia
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Prosciutto
Provolon
Posiekany świeży Jarmuż
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
3
W dużej salaterce, wrzucić razem sałaty, pepperoncini, peppadew i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki