Sałatka z cukinii wstążki jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, frisée, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Ze Szparagów I Quinoa, Sałatka Szparagowa Z Cytryną, oraz Karmelizowane przegrzebki morskie z białym winem i szparagami Wstążkowanymi.
Instrukcje
1
Cukinię pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/8 cala za pomocą krajalnicy i przenieść na durszlak ustawiony nad miską.
Odstawić na 5 minut, a następnie spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Przenieś cukinię na czysty ręcznik kuchenny i rozprowadź w 1 warstwie, a następnie delikatnie zwiń ręcznik, aby wchłonąć nadmiar wody i pozostaw 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Woda
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
5
W dużej misce wymieszać olej, skórkę, sok, musztardę, pastę anchois i pieprz.