Sałatka gruszkowo-szpinakowa
Sałatka gruszkowo-szpinakowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, musztarda dijon, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Gruszek Szpinakowych, Sałatka Ze Szpinakiem Gruszkowym, oraz Sałatka z posiekaną gruszką i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę w małej misce z lodowatą wodą i odstawić na 10 minut.W międzyczasie umieść musztardę, ocet, wodę, olej, miód, sól i pieprz w średniej niereaktywnej misce i ubijaj, aż się połączą.Cebulę odcedzić z lodowatej wody, osuszyć i umieścić w dużej nieaktywnej misce.
Dodaj szpinak, gruszkę i 3 łyżki dressingu i wrzuć do równomiernego pokrycia. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, dodać więcej dressingu.