Sałatka antypasto to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 205 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz serduszka rzymskie, pomidory koktajlowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Sałatka Antipasto, oraz Sałatka Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki vinaigrette w małej misce, aż dobrze połączone.
Doprowadzić wodę, ocet, cukier i sól do wrzenia w 1-quart ciężki rondel, następnie dodać cebulę i gotować na wolnym ogniu, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cebula
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Rozłóż romaine na dużym talerzu i rozmieszaj z pietruszką, papryką, karczochami, oliwkami, peperoncini, pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Karczoch
Pomidor
Pietruszka-nać
Papryka
Romaine
Oliwki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cebula
4
Jeszcze raz ubić vinaigrette i skropić sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
* Vinaigrette mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. * Cebulę można marynować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.