Ryba skorpion w

Ryba skorpion w
Ryba skorpion w a wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina, oliwy z oliwek, ryb skorpiona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Skorpion, Skorpion Bowl, oraz Scorpion Spice Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety dobrze doprawić solą i pieprzem. Używając pergaminu, moda 4 opakowania po dwa filety każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Umieść 2 filety na środku każdego kawałka pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Skropić oliwą z oliwek i podzielić cebulę, czosnek, pieprz, i koper włoski liści równomiernie między opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
5
Każdy filet posypać odrobiną wina, zapieczętować opakowania składając papier, a jeśli to konieczne, uszczelnić brzegi ubitymi białkami, umieścić na blasze i gotować w piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij paczki, pokrój nożem, aby umożliwić ucieczkę pary i natychmiast podawaj rybę i jej płyny do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Alzacki-inspirowany nutami limonki, zielonego jabłka,białego kwiatu i kamienia. Po nosie są smaki gruszki Anjou, białej nektaryny icitrusu. Żywa i rześka kwasowość równoważy to średnio mocne wino i przenosi je przez utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn