Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj risotto z selerem naciowym z pesto pistacjowym. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 426 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz łodygi selera naciowego, pietruszkę płaską, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Top Chef Masters 'Jody Adam' s pistacjowo-selerowe Pesto, Selerowo-Jabłkowe Risotto Z Chrupiącą Pancettą, oraz Risotto z pistacjami i gorgonzolą.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.