Risotto Z Selera Naciowego Z Pistacjowym Pesto

Risotto Z Selera Naciowego Z Pistacjowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj risotto z selerem naciowym z pesto pistacjowym. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 426 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz łodygi selera naciowego, pietruszkę płaską, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Top Chef Masters 'Jody Adam' s pistacjowo-selerowe Pesto, Selerowo-Jabłkowe Risotto Z Chrupiącą Pancettą, oraz Risotto z pistacjami i gorgonzolą.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn