Risotto Z Owocami Morza
Mieszane Risotto z owocami morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 386 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sardeli, krewetki, pasta pomidorowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, oraz Ceviche Z Owocami Morza.
Instrukcje
Podsmaż krewetki i ryby w oliwie z oliwek w średnim rondlu lub holenderski piekarnik 3 do 5 minut lub aż gotowane przez; usunąć z patelni, i odstawić.
Na patelni umieścić cebulę i czosnek. Gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do miękkości.
Dodaj anchois i mieszaj do rozpuszczenia.
Dodać ryż i mieszać, aż dobrze pokryte i półprzezroczyste, o 1 do 2 minut.
Dodać wino i dusić do wchłonięcia. Mieszaj w gorącym bulionie, 1 szklankę na raz, często mieszając, aż każdy dodatek zostanie wchłonięty. (Cały proces powinien trwać od 20 do 25 minut.) Wymieszać pastę pomidorową z ostatnim dodatkiem bulionu.
Wymieszaj z zarezerwowanymi owocami morza, świeżą bazylią i serem.