Red Velvet Brownies z lukrem twarogowym
Przepis Red Velvet Brownies z twarogiem lukier jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Red Velvet Brownies z lukrem twarogowym, Tort z czerwonego aksamitu z lukrem serowym, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Naczynie do pieczenia 8x8 posmarować 1 łyżeczką masła.
W misce ubić 1 szklankę cukru i roztopionego masła.
Dodaj wanilię, kakao w proszku, sól, barwnik spożywczy, ocet i jajka do mieszaniny cukru, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę z mieszaniną cukru, aż ciasto jest po prostu połączone.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia, rezerwując 1/3 szklanki ciasta na warstwę twarogu.
W misce wymieszać serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru, jajko i ekstrakt waniliowy.
W przygotowanym naczyniu do pieczenia rozłóż mieszankę z serem śmietankowym na cieście brownie.
Wlać 1/3 szklanki ciasta brownie w 2 rzędach na warstwę twarogu. Przeciągnij nóż przez rzędy ciasta w warstwę twarogu, aby utworzyć wiry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Ostudzić całkowicie przed krojeniem.