Ravioli z groszkiem i szalotką
Przepis Ravioli z groszkiem i szalotką może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 15 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 29g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz masło, Skórka z cytryny, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek Z Pancettanem I Szalotką, Groch z prażoną szalotką, oraz Groch z szalotką i sałatą.
Instrukcje
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i odsączyć makaron. Tymczasem, rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, 2 do 3 protokół.
Dodać groszek, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i wodę z makaronu. Gotować, częściowo przykryte, aż groszek są podgrzewane przez, 3 do 4 minut. Podziel ravioli między miski i top z mieszanki grochu.