Ravioli z groszkiem i szalotką

Ravioli z groszkiem i szalotką
Przepis Ravioli z groszkiem i szalotką może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 15 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 29g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz masło, Skórka z cytryny, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek Z Pancettanem I Szalotką, Groch z prażoną szalotką, oraz Groch z szalotką i sałatą.

Instrukcje

1
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i odsączyć makaron. Tymczasem, rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać groszek, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i wodę z makaronu. Gotować, częściowo przykryte, aż groszek są podgrzewane przez, 3 do 4 minut. Podziel ravioli między miski i top z mieszanki grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
RavioliRavioli
PieprzPieprz
GrochGroch
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn