Ravioli kasztanowe z rumianym masłem i tymiankiem

Ravioli kasztanowe z rumianym masłem i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kasztanowe Ravioli z rumianym masłem i tymiankiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 790 kalorii, 33g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, kasztany, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem, Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem, oraz Ravioli Z Szałwią I Rumianym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kasztany i 1/2 szklanki wody w małej żaroodpornej misce. Kuchenka mikrofalowa, aż woda jest gorąca i kasztany zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odsączyć kasztany (zastrzegając płyn) i umieścić w misce robota kuchennego. Zmiksować z 1 łyżką zarezerwowanego płynu do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać 1 1/2 szklanki parmezanu, ricotta i dużą szczyptę soli i pieprzu. Zmiksować na gładką masę. Smak do przypraw i dostosować z dodatkową solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez CiastoPrzez Ciasto
4
Dodaj 1 jajko i zmiksuj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
5
Przenieść do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Doprowadzić dużą garnek osolonej wody do wrzenia (powinien smakować jak woda morska).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, uformuj ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Pozostałe jajko ubić w małej miseczce z 1/2 łyżeczki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Umieść 5 skórek wonton na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej.
10
Umyj Skórki wontona myjką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
11
Umieść wypoziomowaną łyżkę nadzienia kasztanowego w środku każdej skóry wontona.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
12
Umieść 5 więcej skórek wonton bezpośrednio na górze. Użyj palców, aby delikatnie przycisnąć Skórki razem. Użyj okrągłego foremki do ciastek lub herbatników o średnicy 2,5 cala, lekko zanurzonej w mące, aby przeciąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
13
Przelej wypełnione ravioli na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia i przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem papierowym. Zrób 15 dodatkowych ravioli z pozostałymi skórkami wonton i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Gdy wszystkie ravioli są wykonane, zrobić brązowy sos maślany.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Masło, czosnek i tymianek ułożyć na dużej, prostej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Podgrzewać na średnim ogniu, aż masło zacznie bąbelkować i spieniać się, około 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Kontynuuj gotowanie, aż piana opadnie i zaczną pojawiać się brązowe plamki, od 1 do 2 minut, stale mieszając. Wyłącz ogrzewanie i przykryj pokrywką, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
17
W partiach, dodać ravioli po jednym na raz do wrzącej wody, mieszając po każdym dodaniu. Gotować, aż ravioli unosić się na górze, o 2 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć z wody i dodać do rumianego masła; to jest w porządku, jeśli trochę wody makaronu dostaje się do sosu. Wrzucić ravioli w sosie. Kontynuuj z pozostałymi raviolis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
RavioliRavioli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
18
Aby podać, Usuń gałązki tymianku i czosnek z sosu, zastrzegając tymianek. Ravioli i sos podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
RavioliRavioli
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
19
Posypać pozostałym serem i chrupiącymi liśćmi tymianku. W razie potrzeby lekko skropić octem balsamicznym. Użyj obieraczki, aby cienko ogolić całe kasztany na całym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn