Ragu No Boiling Beefy Baked Ziti
Przepis Ragu No Boiling Beefy pieczone Ziti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS, częściowo odtłuszczony ser ricotta, makaron ziti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Comfort Food: Beefy Baked Ziti, Pieczone Ziti z pikantną wieprzowiną i kiełbasą Ragù, oraz Pieczone Ziti z pikantną wieprzowiną i kiełbasą Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. tymczasem brązowy mielonej wołowiny w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połączyć sos i wodę w dużej misce. Wymieszać z rumianą mieloną wołowiną, ricottą i parmezanem, a następnie niegotowane ziti.
Wlać mieszaninę ziti do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Przykryć szczelnie folią aluminiową.
Zdjąć folię i posypać serem mozzarella.
Piec odkryte dodatkowe 5 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.