Pstrąg zawinięty w boczek z rozmarynem
Pstrąg owinięty boczkiem z rozmarynem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $7.58 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka boczku, cytryny, gałązek rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pstrąg Owinięty Boczkiem, Pstrąg zawinięty w boczek, oraz Pstrąg zawinięty w boczek.
Instrukcje
Umieść rybę w płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości) lub dużej ciężkiej patelni żaroodpornej, a następnie osusz i dopraw jamę solą i pieprzem. Włożyć rozmaryn do środka i doprawić rybę solą i pieprzem, a następnie owinąć plastry boczku wokół ryby.
Ryby Broil 5 do 7 cali od ciepła, aż skóra ryby i boczek są chrupiące, o 5 protokół. Odwróć ryby delikatnie szpatułką i piecz 2 minuty więcej.
Dodaj plasterki cytryny do patelni w 1 warstwie obok ryby i nadal dusić, aż ryba jest tylko gotowane przez i reszta boczku jest chrupiące, 2 1/2 do 3 minut więcej.