Pstrąg Z Orzechami Laskowymi

Pstrąg Z Orzechami Laskowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z orzechami laskowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Na 7,31 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz jajko, olej roślinny, pstrąg potokowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, oraz Pstrąg Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Orzechy impulsowe w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone. Pstrąga opłukać i osuszyć. Doprawić solą wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Ubić jajko na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Rozłóż zmielone orzechy na talerzu obiadowym. Obie strony pstrąga zanurzyć najpierw w jajku, a następnie orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
PstrągPstrąg
OrzechyOrzechy
JajkoJajko
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować pstrąga, potrząsając patelnią, aby zapobiec przyklejaniu i obracaniu raz metalową szpatułką, aż rumiane po obu stronach i po prostu gotowane przez, o 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
5
Podczas gotowania pstrąga roztopić masło w małym rondlu i wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Polać pstrągiem i posypać rybę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Magazyn