Pstrąg wędzony na gorąco Kedgeree

Pstrąg wędzony na gorąco Kedgeree
Pstrąg wędzony na gorąco kedgeree jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati z mikrofalówką, chili, jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ryż basmati można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Łosoś wędzony kedgeree, Kremowy wędzony plamiak i szafran kedgeree, oraz Kedgeree (Brytyjski Ryż Curry Z Wędzonym Plamiakiem).
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn