Prosta, Pieczona Finnan Haddie
Prosty, pieczony Finnan Haddie jest pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 238 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłe mleko, mąkę, filety z plamiaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Finnan-Haddie Canapes, Finnan Haddie ze szpinakiem i pancettą, oraz Krem Finnan Haddie (Wędzony Plamiak) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Do szklanego naczynia do pieczenia włożyć wędzony plamiak.
W roztopionym maśle ubić mąkę na gładką masę, następnie ubić mleko i zalać łupaczkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż sos zgęstnieje, a płatki rybne łatwo widelcem, około 35 minut.