Prosta dynia orzechowa
Prosta dynia orzechowa wymaga około 40 minut od początku do końca. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 418 kalorii , 4 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób. 32 osoby wypróbowały ten przepis i polubiły go. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i przyjazną dla fodmap . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 79% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak proste tajskie łódeczki ze spaghetti orzechowymi , prosty dip z masłem orzechowym z dyni {zrobiony z naturalnego białka orzechowego Jamiego Easona} i prosta grillowana dynia .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Obierz i pokrój dynię na 2-calowe kawałki.
Ułóż kawałki w formie do pieczenia lub innym głębokim i wąskim naczyniu do pieczenia.
Posyp kawałki brązowym cukrem i solą, a na wierzch połóż masło. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 35 minut.
Podawaj na gorąco i ciesz się!