Polski Arystokrata
Polski Arystokrata może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 177 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz kapustę, pieprz, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polskie Ogórki Kiszone, Polski Drób, oraz Polski Rugelach.
Instrukcje
Kapustę połączyć w średniej misce; dobrze wrzucić.
Połącz cukier, ocet, wodę,olej, 1 łyżeczkę musztardy i pieprz w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę kapusty i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Kapustę odsączyć i odstawić.
Połączyć majonez i pozostałe 2 łyżki musztardy; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na 4 kromkach chleba. Rostbef, ser szwajcarski i mieszankę kapusty podzielić równomiernie między przygotowane kromki chleba. Top z pozostałych 4 kromki chleba.