Polewa Czekoladowo-Maślana

Polewa Czekoladowo-Maślana
Lukier czekoladowy masło krem może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Polewa Czekoladowo-Maślana, Polewa Czekoladowo-Maślana, oraz Polewa Czekoladowo-Maślana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Ubić cukier puder i kakao. Stopniowo dodawać mieszankę cukru pudru na przemian z 3 łyżkami. mleko, 1 łyżka. na raz, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania i gładkości po każdym dodaniu. Ubić do 4 łyżek. dodatkowe mleko dla pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Magazyn