Pikantne Fasolki I Pepperoni Na Tosty Z Jajka Sadzone Przepis

Pikantne Fasolki I Pepperoni Na Tosty Z Jajka Sadzone Przepis
Pikantne fasolki i Pepperoni na tosty z jajka sadzone przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 631 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, masło, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lox & Eggs On Rustic Toast Recipe, Bób na grzance przepis (z rozgniecionym groszkiem), oraz Smażone ziemniaki i jajka przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić nonstick średni rondel na kuchence i ustawić ciepło na niskie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
2
Dodać pepperoni i gotować przez kilka minut. Gdy tłuszcz zacznie topnieć z kiełbasy, dodaj czosnek i chili, a następnie fasolę. Dobrze wymieszać mieszaninę przed dodaniem pomidorów. Jeśli masz jakieś świeże pomidory koktajlowe lub większe posiekane pomidory, które wymagają użycia, wrzuć je teraz. Doprawić solą i pieprzem. Spróbuj sprawdzić, czy gulasz jest trochę cierpki, a jeśli tak, dodaj szczyptę cukru i gotuj przez 10 minut na małym wolnym ogniu podczas gotowania jajek i tostów bread.To smażyć jajka, na patelni nonstick, rozgrzać olej, pęknąć w jajkach i gotować na średnim ogniu, aż biały jest ustawiony, ale żółtko jest nadal ciekły, 4 do 5 protokół.Pieczywo, masło i podzielić na dwa talerze.Fasolę podzielić równo na plastry tostów. Każdą porcję fasoli ułożyć jajkiem, przesmażyć.Jeśli go masz, dodaj niewielką szczyptę kminku i soli na wierzch każdego żółtka, a następnie posyp posiekaną kolendrę, jeśli chcesz i podawaj natychmiast.Wskazówka: Jeśli nie lubisz tych fasoli na tostach, ale jak dźwięk składników, dlaczego nie zrobić z nich obfite zupy? Wystarczy dodać trochę więcej napiętych lub konserwowych pomidorów i splash (1/3 szklanki) bulionu warzywnego lub kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
ChlebChleb
KminekKminek
CukierCukier
TostyTosty
JajkoJajko
SólSól
GulaszGulasz
żółtko Jajażółtko Jaja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać z łyżką śmietany i trochę rozdrobnionego sera, jeśli chcesz.Wypróbuj te przepisy z fasolą na Food Republic: rustykalny Toskański przepis na zupę z fasoli i kiełbasy
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KiełbasaKiełbasa
FasolaFasola
ZupaZupa
4
Powrót Do Podstaw: Czerwona Fasola I Ryż Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
RyżRyż
5
Kora ' s
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
6
Przepis Na Fasolkę Po Pieczeniu
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn