Łatwe Włoskie Ciasto Z Kurczakiem
Easy Italian Chicken Pie to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, paprykę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Łatwy Włoski Kurczak, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 9-calową płytkę ciasta sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem.
Wymieszaj kurczaka, paprykę i sos do pizzy w talerzu ciasta; ułóż równomiernie.
Posypać serem. Pozostałe składniki wymieszać w małej misce widelcem lub trzepaczką do wymieszania.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto