Slow-Cooker Cheesy Italian Tortellini
Slow-Cooker tandetne Włoskie Tortellini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 2,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, mieszankę sera do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Cheesy Tortellini, Powolne Gotowanie Włoskiego Gulaszu Tortellini, oraz Włoskie Zioła Pieczone Serowy Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Spryskać wewnątrz 4-do 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Wymieszać mieszankę wołową, sos marinara, grzyby i pomidory w kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wymieszać z tortellini; posypać serem. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut dłużej lub aż tortellini są miękkie.