Slow-Cooker Cheesy Italian Tortellini

Slow-Cooker Cheesy Italian Tortellini
Slow-Cooker tandetne Włoskie Tortellini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 2,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, mieszankę sera do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Cheesy Tortellini, Powolne Gotowanie Włoskiego Gulaszu Tortellini, oraz Włoskie Zioła Pieczone Serowy Tortellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Spryskać wewnątrz 4-do 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Wymieszać mieszankę wołową, sos marinara, grzyby i pomidory w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
4
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
5
Wymieszać z tortellini; posypać serem. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut dłużej lub aż tortellini są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn