Smoky Tomato Bruschetta

Smoky Tomato Bruschetta
Smoky Tomato Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, czosnek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Salsa Pomidorowa Dymna, Smażony Pomidorowy Smak, oraz Zupa Pomidorowa Dymna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Na każdą kromkę chleba skropić 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
4
Piec 6 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Na gorąco delikatnie natrzyj obrany czosnek na każdą kromkę chleba,a następnie połóż z powrotem na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
W małej misce wymieszać odsączone pomidory, sól i pieprz. Łyżka pomidorów na kromki chleba, i top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Piec 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn