Smoky Tomato Bruschetta
Smoky Tomato Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, czosnek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Salsa Pomidorowa Dymna, Smażony Pomidorowy Smak, oraz Zupa Pomidorowa Dymna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Na każdą kromkę chleba skropić 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Piec 6 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Na gorąco delikatnie natrzyj obrany czosnek na każdą kromkę chleba,a następnie połóż z powrotem na blasze.
W małej misce wymieszać odsączone pomidory, sól i pieprz. Łyżka pomidorów na kromki chleba, i top z serem.
Piec 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podawać na ciepło ze skórką cytrynową.