Pizza z brokułami i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj brokułów i sera Pizzan. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 577 kalorii, 21g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, artisan Pizza crust, Dolina brokuły & sos serowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pizza Z Brokułami I Serem, Brokuły Rabe i ser Pizza, oraz Cztery Serowe Białe Brokuły Pizza (Łatwe).
Instrukcje
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na torbie.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°. Lekko Spryskaj patelnię 15x10x1 cala sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto na patelni; pędzel z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Tymczasem w 6-calowej patelni, ogrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Łyżka mieszanki cebuli na wstępnie upieczoną skórkę; top z brokułami.
Piec 10 do 14 minut lub aż ser topi się i krawędzie są złotobrązowe.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.