Pieczony Koper Włoski Z Sałatką Z Pomarańczy I Mięty

Pieczony Koper Włoski Z Sałatką Z Pomarańczy I Mięty
Pieczony koper włoski z sałatką pomarańczowo-miętową to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól morską, cebulę, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z łososia z koprem włoskim, pomarańczą i miętą, Sałatka z zieleni z koprem włoskim, miętą i pomarańczą, oraz Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia46
Magazyn