Pieczony Czerwony Lucjan Z Sosem Tamaryndowym

Pieczony Czerwony Lucjan Z Sosem Tamaryndowym
Pieczony Czerwony Lucjan z sosem Tamaryndowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 75g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.93 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka filetów snapper, dekoracji: gałązki bazylii, tamaryndowca z giętkiego bloku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 28 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Cały Prażony Lucjan Z Tamaryndowcem, oraz Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 28 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn