Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Korony pieczeń wieprzowa z nadzieniem Jabłko-żurawina spróbować. Ten przepis służy 14 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 49g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczeń wieprzowa Korona, cebula, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sól, pieprz i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Na dużej płytkiej patelni do pieczenia umieścić pieczeń, żebro kończy się, posypać mieszaniną soli. Koniec żebra przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Do farszu roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)