Pieczarkowo-ziemniaczane Curry
Przepis Pieczarkowo-ziemniaczane Curry jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, cebula, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry z grzybami i ziemniakami, Curry zupa ziemniaczano-grzybowa, oraz curry z grzybami, groszek z grzybami południowoindyjskimi curry dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Skeleton Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Świeży, owocowy, a przede wszystkim przyjazny dla jedzenia, nasz Grüner Veltliner (w skrócie Gru-Vee) pokazuje uroki, które sprawiają, że winogrono Austria jest ulubioną odmianą białego wina. Pikantne wino o wybuchowych owocowych smakach, lekkim minerale i pełnym, ekspansywnym wykończeniu.