Pepperoni Pizza Pita

Pepperoni Pizza Pita
Pepperoni Pizza Pita wymaga o 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 149 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz grzyby, sos do pizzy, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pepperoni Dip Do Pizzy, oraz Pizza Pepperoni Pan.

Instrukcje

1
Sos do pizzy rozprowadzić na chlebie pita. Wierzch z pepperoni, pieczarkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Kombinacja 2Kombinacja 2
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 400° przez 4-6 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn