Peklowana wołowina i kapusta II

Peklowana wołowina i kapusta II
Peklowana wołowina i kapusta II to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 96g białka, 111g tłuszczu, oraz w sumie 1500 kalorii. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka margaryny, wody, przyprawy do marynowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Linia 9x13 calowa patelnia pieczenia z folii aluminiowej, pozostawiając wystarczająco dużo dodatkowych rozciągających się na boki na pokrycie i uszczelnienie w pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Opłukać mostek i osuszyć. Natrzyj przyprawą do marynowania i umieść na przygotowanej patelni. Ułóż plastry selera, pomarańczy i cebuli na i wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
PomarańczowyPomarańczowy
CebulaCebula
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać 1/2 szklanki wody i owinąć szczelnie folię aluminiową na pieczeń, upewniając się, że końce są zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec około 4 godzin w nagrzanym piekarniku lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Około 45 minut przed upływem czasu pieczenia podgrzej 3 łyżki margaryny i 1/4 szklanki wody w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać kapustę i jabłka, przykryć i dusić na małym ogniu przez około 30 minut. Od czasu do czasu potrząsaj garnkiem, aby nic nie przyklejało się do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Podawać z pozostałą margaryną i pokrojoną w plasterki wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
MargarynaMargaryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia80
Magazyn