Patriotyczne Ciasto Popcornowe
Przepis patriotyczny Popcorn ciasto jest gotowe w około 10 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 18 porcji z 289 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, karmelki, mleczną czekoladę m&m ' s i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1008 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Patriotyczny Popcorn Powlekany Cukierkami, Patriotyczny Popcorn Z Białej Czekolady, oraz Ciasto Patriotyczne są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz pianki, karmelki i masło. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 3 minuty lub do stopienia, od czasu do czasu mieszając.
Umieść popcorn w dużej misce; polej popcornem karmelową mieszankę i dobrze wymieszaj.
Dodaj orzeszki ziemne i M&m ' s. wciśnij do dobrze natłuszczonego 10-calowego. patelnia do rur. Ostudzić, aż będzie jędrny.
Wyjmij z patelni; pokroić ząbkowanym nożem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.