Patelnia Z Wołowiną Salsa

Patelnia Z Wołowiną Salsa
Przepis One-Pot Salsa wołowina patelnia może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Ta przystawka ma 102 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bardzo chudej mielonej wołowiny, kukurydza, mleko cztery sery i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Patelnia z wołowiną i salsą, Patelnia Z Wołowiną Salsa, oraz Patelnia Z Wołowiną Salsa.

Instrukcje

1
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wodę, salsę i makaron; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 10 min. lub dopóki makaron nie będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WodaWoda
3
Dodać sos kukurydziany i serowy; wymieszać. Gotować 2 min. lub aż do przegrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
KukurydzaKukurydza
4
Top z serem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula

Wyposażenie

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania można połączyć z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Zonin Sparkling rosé z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn