Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka
Paszteciki z kiełbasą z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $2.4 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 30g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką olej canolan, prawdziwy syrop klonowy, przyprawę do steków i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, który jest solidny. Podobne przepisy to Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka, Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj w misce mielonego indyka, przyprawę do steków, okruchy płatków kukurydzianych i syrop klonowy, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Rozgrzej olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu i zgarnij około 1/4 szklanki mieszanki z indyka. Uformuj miksturę w pasztecik i umieść na gorącej patelni. Powtórz z pozostałą mieszanką indyka. Smażyć placki na patelni, aż zrumienią się z obu stron, 5 do 8 minut z każdej strony.
Wyjmij placki do stojaka chłodzącego, aby spuścić.
Umieść placki w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż paszteciki nie będą już różowe w środku, a termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem włożony do środka pasztecika odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 20 do 25 minut.