Pasta E Fagioli II
Potrzebujesz zupa bezmleczna? Pastan e Fagioli II może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 6G tłuszczu i w sumie 253 kalorii. Za $1.03 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 79 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką bazylię, sok pomidorowy, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 56%. Spróbuj 30-minutowa zupa Pastanowa i fasolowa (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym garnku bulionowym podsmaż cebulę, marchewkę, seler, czosnek i szynkę na oliwie z oliwek, aż cebula będzie przezroczysta.
Do garnka dodać bulion z kurczaka, sok pomidorowy, czerwoną fasolę, pietruszkę, bazylię, czerwoną paprykę, ocet, cukier i doprawić solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Napełnij osobny garnek do bulionu 3/4 wodą i zagotuj.
Dodaj makaron i gotuj do miękkości i odcedź.
Umieść żądaną ilość makaronu w osobnych miseczkach do serwowania, a na wierzchu zupę kadzi.