Ostra Czerwona wieprzowina i fasola Chili

Ostra Czerwona wieprzowina i fasola Chili
Ostra Czerwona wieprzowina i fasola Chili to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 64G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz olej roślinny, mielony kminek, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Chili Z Trzema Fasolami, Pikantne Chili Z Dwoma Fasolami, oraz Pikantne 3-Fasolowe Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w 6-do 8-quart ciężkich garnek na umiarkowanym ogniu, obracając, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełożyć szczypcami do ręczników papierowych, aby odsączyć i wylać z garnka wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu. Pokruszony bekon. Wieprzowinę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzczypceSzczypce
GarnekGarnek
3
Dodaj olej do garnka i podgrzewaj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali. Brązową wieprzowinę w około 6 partiach bez tłoczenia i przekładamy łyżką szczelinową na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
4
Dodaj cebulę i jalapeños i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodaj czosnek, oregano, chili w proszku, kminek i cayenne, a następnie gotuj, mieszając, 1 minutę. Wieprzowinę do garnka podlewamy sokami zgromadzonymi na talerzu i dodajemy bulion, kawę, wodę i pomidory z przecierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KawaKawa
CzosnekCzosnek
BulionBulion
KminekKminek
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Chili dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, około 2 godzin. Wymieszać fasolę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Papryka ChiliPapryka Chili
WieprzowinaWieprzowina
7
Podawać chili z boczkiem i dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Papryka ChiliPapryka Chili
1
* Chili można zrobić 2 dni wcześniej, całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać przed podaniem.* Cebulę, gałązki kolendry i kliny limonki można przygotować do 6 godzin wcześniej i schłodzić w oddzielnych zamkniętych plastikowych torebkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn