Osso Buco gulasz z pikantną polentą

Osso Buco gulasz z pikantną polentą
Gulasz Osso Buco z pikantną polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 794 kalorie, 58g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.92 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka marchwi, pomidorów w puszkach, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jagnięcina Osso Buco Z Kremową Polentą, Schab Osso Buco z Polentanem i Gremolatą, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i dodać olej. Mięso gulaszu przyprawiamy solą i pieprzem do smaku, a następnie pogłębiamy w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mięso gulaszu na patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć mięso z patelni i odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wlać bulion z kurczaka lub czas na patelni do deglaze i zeskrobać wszystkie brązowe kawałki na dole. Wyłącz ogrzewanie i pozwól mu usiąść.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Do rękawa 5 quart powolnej kuchenki dodać połowę posiekanych warzyw i nestle połowę mięsa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Dodaj pozostałe warzywa, pozostałe mięso, pomidory, czosnek, bulion z patelni i tymianek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Około 5 minut przed gotowym gulaszem przygotuj polentę zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
GulaszGulasz
8
Dodać szczyptę soli i płatków czerwonego pieprzu do wody przed dodaniem polenta. Gdy polenta zgęstnieje zdjąć z ognia, wymieszać z serem i masłem i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Aby służyć, połóż dużą łyżkę polenty na każdym talerzu. Top z niektórych gulaszu i udekorować kilkoma świeżymi liśćmi tymianku, w razie potrzeby, (rezerwy 1 1/2 szklanki gulaszu na okrągło 2 przepis Osso Buco Calzones)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Osso BucoOsso Buco
PolentaPolenta
GulaszGulasz

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn