Nutter Butter® - Bananowy Pudding
Przepis Nutter Butter® - bananowy Pudding Trifle jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako tani deser. Mieszanka dodatków: masło orzechowe ciasteczka kanapkowe, mleko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Masło orzechowe budyń bananowy od podstaw, Bananowy Pudding Trifle, oraz Kremowy Bananowy Pudding Trifle.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, ubijając stale, 15 do 20 minut lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią, aż masło się rozpuści.
Napełnij dużą miskę lodem.
Umieścić rondel w lodzie, i odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż mieszanina jest dokładnie schłodzone.
Tymczasem pokroić banany w 1/4-calowe plastry. Podziel ciasteczka na trzecie.
Łyżka pół mieszanki budyniu do 3-qt. miska lub dzban. Na wierzchu banany i ciasteczka. Łyżka pozostałej mieszanki budyniowej nad bananami i ciastkami. Doprawić bitą śmietaną. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy ciasteczek Nabisco Nutter Butter Sandwich. W przypadku fotografii podzieliliśmy mieszaninę między 2 (1 1/2 - do 2-qt.) dzbany o szerokich ustach.
Skrót Nutter Butter-bananowy Pudding: Pomiń jajka, cukier, mąkę i masło. Zastąp rozmrożoną dodatkową kremową bitą polewą na słodzoną bitą śmietanę. Zmniejszyć wanilię do 1 łyżeczki.
Umieścić 3 szklanki mleka i wanilii w dużej misce; dodać 2 (4-oz.) Pakiety vanilla instant budyń mix. Ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością 2 minuty lub do zgęstnienia; odstawić 5 minut. Wymieszać w 1 (8-oz.) pojemnik na kwaśną śmietanę. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z instrukcjami w krokach 2 przez
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy puddingu waniliowego z galaretką i nadzieniem na ciasto oraz Cool Whip Extra Creamy.