Pikantne bułeczki koktajlowe

Pikantne bułeczki koktajlowe
Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na europejskie jedzenie. Spróbuj przygotować pikantne bułeczki koktajlowe w domu. Za 27 centów za porcję otrzymasz śniadanie dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 154 kalorie . Udaj się do sklepu i kup paski bekonu, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik 13% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak pikantne bułeczki , pikantne bułeczki i pikantne bułeczki .

Instrukcje

1
Usuń papierową skórkę z czosnku (nie obieraj ani nie rozdzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
2
Odetnij górę główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
3
Posmaruj olejem. Owiń żarówkę wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
1 Koronka Z Czerwonej Lukrecji, Pokrojona Na 6 Równych Części1 Koronka Z Czerwonej Lukrecji, Pokrojona Na 6 Równych Części
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub do momentu, aż zmiękną. Schłodzić przez 10-15 minut. Wyciśnij zmiękczony czosnek do małej miski; rozgnieść widelcem. Wymieszaj masło; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miniaturowych Kawałków Czekolady, PodzieloneOpakowanie Miniaturowych Kawałków Czekolady, Podzielone
1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
5
Na małej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W KostkęZłote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tasso WieprzoweTasso Wieprzowe
6
Wyjmować na ręczniki papierowe łyżką cedzakową; odcedzić, zachowując 1 łyżkę ocieku. Na tej samej patelni podsmaż i podsmaż cebulę w zalewie, aż zmięknie. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej; gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 30 minut lub do momentu uzyskania głębokiego złocistego koloru. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Tasso WieprzoweTasso Wieprzowe
7
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 (16-uncjowe) Pojemniki Lukier Truskawkowy2 (16-uncjowe) Pojemniki Lukier Truskawkowy
1 łyżeczka Szybko Rosnących Suchych Drożdży1 łyżeczka Szybko Rosnących Suchych Drożdży
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
8
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej
9
Ubij jajko, sherry i śmietanę; wymieszać z masą okruchową, aż zwilży się. Dołóż cebulę i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Złote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W KostkęZłote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W Kostkę
1/4 Szklanki Plus 1-1/2 łyżeczki Pełnego Mleka1/4 Szklanki Plus 1-1/2 łyżeczki Pełnego Mleka
Sól Koszerna I Mielony Czarny PieprzSól Koszerna I Mielony Czarny Pieprz
Koronka LukrecjowaKoronka Lukrecjowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego8 Szklanek Ulubionego Sosu Pomidorowego
10
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 10 razy. Wklep w 10-calowy. x 5 cali prostokąt. Używając noża oprószonego mąką, pokrój na osiem kawałków o średnicy 2-1/2 cala. kwadraty; przetnij każdy kwadrat po przekątnej na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Przygotowanej Szarpanej Wieprzowiny1/4 Szklanki Przygotowanej Szarpanej Wieprzowiny
11
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia; posmaruj mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
42 (1 Cale) Kawałki Czerwonej Lukrecji42 (1 Cale) Kawałki Czerwonej Lukrecji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Przygotowanego Lemon Curdu1/4 Szklanki Przygotowanego Lemon Curdu
Posiekane Liście Tymianku (z 4 Dużych Gałązek)Posiekane Liście Tymianku (z 4 Dużych Gałązek)
12
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miniaturowych Kawałków Czekolady, PodzieloneOpakowanie Miniaturowych Kawałków Czekolady, Podzielone
13
Podawać na ciepło z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej1 1/3 Szklanki Wody Kokosowej

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti

Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór do Scone. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn