Nowe Quiche Lorraine
Nowy Quiche Lorraine może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 308 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz boczek, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach; pokruszyć. Rezerwy o 2 łyżki kapie z boczku na patelni.
Gotować i wymieszać cebulę i czosnek w zastrzeżonych kapie z boczku na średnim ogniu, aż cebula zmięknie, 5 do 10 protokół.
W naczyniu na ciasto umieść rozmrożoną skorupę ciasta; nakłuj widelcem otwory w dnie i bokach skorupy.
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
W misce ubijamy pół na pół i śmietanę; jajka ubijamy na pół na pół.
Wymieszać ser szwajcarski, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne do pół i pół mieszaniny; dodać boczek, mieszanka cebula, i pietruszka.
Wlać mieszaninę do skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek quiche wyjdzie czysty, około 45 do 50 minut. Schłodzić przez 10 minut przed krojeniem na kliny.