Naleśniki z farszem jagodowym i kompot z rabarbaru
Przepis naleśniki z farszem jagodowym i kompot z rabarbaru jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Naleśniki z farszem jagodowym i kompot z rabarbaru, Naleśniki z kompot Jeżyna-rabarbar, oraz Crepes Cynamonowy W / Kompot Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jajka i mleko ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Ubić sól, cukier i mąkę. Odstawić na 30 minut. Stopić około 1/2-łyżeczka masła w nonstick 8 do 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gdy się spieni, wlać lub chochlę w około 2 łyżki ciasta. Podnieś i obracaj patelnię, aby ciasto pokryło dno. Ustaw patelnię na palniku i gotuj, aż zestaw, a spód jest lekko rumiany. Za pomocą szpatułki lub palców, flip i gotować, aż druga strona jest lekko rumiane.
Kompot z rabarbaru: aby zrobić kompot, umieść rabarbar, koncentrat soku pomarańczowego, cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu i gotuj, aż owoce rozpadną się i mieszanina zgęstnieje.