Nadzienie Ciabatta Z Kasztanami, Pieczarkami i Pancettą

Nadzienie Ciabatta Z Kasztanami, Pieczarkami i Pancettą
Przepis na farsz ciabatta z kasztanami, grzybami i pancettą zaspokoi Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzinę i 25 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 2,25 USD za porcję. Ta przystawka ma 346 kalorii, 11 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Foodnetwork wymaga prażonych kasztanów, masła, marchewki i cebuli. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest solidne. Nadzienie Ciabatta z Kasztanami, Pieczarkami i Pancettą, Nadzienie Ciabatta z Kasztanami i Pancettą oraz Nadzienie Ciabatta z Kasztanami i Rodzynkami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj masłem szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 15 na 10 na 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Posiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do SosuPosiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do Sosu
3
Rozpuść 2 łyżki masła na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mleko Pełne (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)Mleko Pełne (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)
4
Dodaj pancettę i smaż, aż będzie chrupiąca i złocista, około 10 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś pancettę na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół
TuzinTuzin
5
Rozpuść pozostałe masło na tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron1/2 łyżeczki Soli I Więcej Do Wody Na Makaron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mleko Pełne (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)Mleko Pełne (najlepiej Bez Hormonów I Antybiotyków)
6
Dodać cebulę, marchewkę, seler, czosnek, rozmaryn i grzyby. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Wołowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Wołowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki
Czerwona Papryka, Pokrojona W Kawałki Wielkości ZapałkiCzerwona Papryka, Pokrojona W Kawałki Wielkości Zapałki
Barwnik Spożywczy W Kolorze Pomarańczowym I ZielonymBarwnik Spożywczy W Kolorze Pomarańczowym I Zielonym
Posiekana, świeża Natka Pietruszki, Plus 1 łyżeczka Do SosuPosiekana, świeża Natka Pietruszki, Plus 1 łyżeczka Do Sosu
Krewetki, Gotowane I MieloneKrewetki, Gotowane I Mielone
8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku
7
Smaż, aż cebula będzie bardzo miękka, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku
8
W dużej misce dodaj smażone warzywa, kasztany, parmezan i chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ceglany Lub Provolone, JulienneSer Ceglany Lub Provolone, Julienne
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Okrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z ZiołamiOkrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z Ziołami
Biały Chleb (lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)Biały Chleb (lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lekki Tuńczyk W Wodzie, Odsączony I PłatkowanyLekki Tuńczyk W Wodzie, Odsączony I Płatkowany
9
Do farszu dodać tyle bulionu, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
10
Dodaj ugotowaną pancettę i jajka. Farsz doprawić do smaku solą i pieprzem oraz dodać natkę pietruszki. Mieszaj do całkowitego połączenia wszystkich składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Wołowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Wołowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
FarszFarsz
Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
11
Przełóż farsz do przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
12
Piec, aż nadzienie się rozgrzeje, a wierzch stanie się złotobrązowy, od 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do SosuPosiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do Sosu
13
Wyjmij z piekarnika i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do SosuPosiekane, świeże Liście Tymianku, Plus 1 łyżeczka Do Sosu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn