Mrożone Ciasto Z Jagodami

Mrożone Ciasto Z Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego ciasta z jagodami. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 2175 kalorii. Jeśli masz mąkę z tapioki, skórkę pomarańczową, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Jagodowy Jogurt Mrożony, oraz Mrożone Jagodowe Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć jagody i osuszyć. Połowę jagód rozgnieść w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średniej misce wymieszać cukier, sól i mąkę z tapioki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać tłuczone jagody, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4
Pozostawić mieszaninę na 15 minut. Złóż całe jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
5
Linia A 9-calowa płyta pie z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Umieścić mieszaninę borówek w folii i umieścić w zamrażarce do uzyskania stałej masy, około 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Po zamrożeniu nadzienie wyjąć z folii aluminiowej i owinąć folią i przechowywać w worku zamrażalniczym do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Rozwiń pierwszy kawałek ciasta i umieść na 9-calowej patelni do ciasta, upewniając się, że ciasto dociera do wargi patelni do ciasta. W razie potrzeby przyciąć nadmiar. Nakłuj dno i boki widelcem i odstaw na bok. Rozwiń drugi kawałek ciasta i pokrój na paski o szerokości 1 1/8 cala, które mają co najmniej 10 cali długości. Korzystając z linijki o szerokości 1 1/8 cala, połóż linijkę na cieście na krawędzi 1 i przetocz ciasto za pomocą krawędzi linijki, aby przeciąć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
10
Wyjąć zamrożone ciasto z zamrażarki i umieścić w przygotowanym cieście na patelni. Lekko posmaruj krawędź Skórki żółtkiem jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Ułożyć 4 paski ciasta na górze nadzienia poziomo, pozostawiając równą ilość miejsca między każdym paskiem. Złóż 2 naprzemienne paski i połóż kolejny pasek na środku ciasta, prostopadle do innych pasków. Zwróć paski, które są odłożone do pierwotnej pozycji. Następnie złóż pozostałe 2 paski i połóż pasek po lewej stronie prostopadłego paska środkowego. Zwróć paski, które są odłożone do pierwotnej pozycji i powtórz po drugiej stronie prostopadłego paska, składając z powrotem te same 2 paski, co po drugiej stronie. Gdy już masz kratkę, posmaruj wszystkie paski ciasta żółtkiem, przyciśnij nadmiar ciasta i szczyp paski i krawędź skórki, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Umieścić na dolnej półce piekarnika i piec przez około 1 godzinę 15 minut. Ciasto powinno lekko bulgotać na brzegach. Jeśli krata nie jest na tyle rumiane w centrum, umieścić pod brojlerem na 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
13
Umieścić ciasto na stojaku i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem, około 1 1/2 do 2 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn