Mostek z marchewką i cebulą

Mostek z marchewką i cebulą
Mostek z marchewką i cebulą może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 50g białka, 17g tłuszczu i w sumie 431 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje $3.35 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 787 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, czosnku, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 98%. Podobne przepisy to Mostek z marchewką i cebulą, Mostek Ze Skórką Chrzanową Z Marchewką, oraz Duszony Mostek Z Marchewką, Czosnkiem I Pasternakiem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść mostek w ciężkiej brytfannie. W małej misce wymieszaj sól, pieprz, czosnek i oregano. Natrzyj miksturę na mostek. Ułóż marchewki, seler, cebulę i liście laurowe na mostku i wlej tyle soku pomidorowego, aby uzyskać około 3/4 mięsa i warzyw. Przykryj górną część patelni 2 arkuszami pergaminu, a następnie folią aluminiową. (Sok pomidorowy będzie nieprzyjemnie reagował z folią aluminiową, jeśli się dotknie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomidorowySok Pomidorowy
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Piecz przez 3 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij mięso z patelni i utrzymuj je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Postaw patelnię na 2 palnikach i gotuj warzywa i sos na średnim ogniu przez kolejne 30 minut lub do zgęstnienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Aby podać, pokrój mięso w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
8
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek w menu? Spróbuj połączyć się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować kolekcji Yalumba Samuel Shiraz. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Kolekcja Yalumba Samuel Shiraz
Kolekcja Yalumba Samuel Shiraz
Bardziej przystępny Barossa Shiraz, pełny i mięsisty. Głębokie i rozmyślające z aromatami ciemnych owoców, czerwonych przypraw, anyżu i dojrzałych wiśni, podniebienie płynie z równomierną konsystencją w kierunku miękkiego wykończenia.Ciesz się burgerami ze słodkich ziemniaków i czarnej fasoli lub pieczeniem jagnięcym ze wszystkimi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia61
Magazyn