Mostek wołowy BBQ

Mostek wołowy BBQ
Przepis BBQ wołowiny mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 76g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Na $4.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pastę pomidorową, melasę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj slow-cooker maple chipotle BBQ beef, Mostek Wołowy Rub # 1, oraz Mostek wołowy BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Osuszyć mostek ręcznikiem, aby usunąć wilgoć. Obficie pocierać mostek z 1 filiżanką kawy z BBQ wołowiny Cure, masując całą przyprawę do mięsa; powtórzyć z pozostałym lekarstwem. Lekarstwo wchłonie płyn z wołowiny i utworzy skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Umieścić mięso na dużym talerzu, przykryć folią i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Przygotuj palacza do palenia na gorąco. Standardowy czas gotowania mostka wynosi 1 godzinę na Funt, wędzony tłuszcz side up, pod suchym, pośrednim ciepłem w stałej temperaturze 107°.
4
Umieść mostek na środkowym stojaku palacza i palić przez 12 godzin. To jest powolne gotowanie w najprostszym wydaniu—nie ma potrzeby sprawdzania mięsa w odstępach czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
Po 12 godzinach użyj termometru do mięsa, aby sprawdzić temperaturę wewnętrzną 85° w najgrubszej części mostka. Po osiągnięciu tej temperatury otwórz drzwi palacza i pozostaw mięso przez 30 minut. Ten okres odpoczynku pozwala na osiadanie soków. Temperatura wewnętrzna będzie nadal rosnąć do 190 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1
Połączyć ketchup, pomidory, pasta pomidorowa, ocet, musztarda, czosnek granulowany, sól, pieprz, i brązowy cukier z 1 1/3 szklanki wody w dużym garnku na średnim ogniu. Dusić 20 minut, mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek GranulowanyCzosnek Granulowany
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PomidorPomidor
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Melasę ubić na końcu (spali się, jeśli zostanie dodana zbyt wcześnie) i zmiksować blenderem zanurzeniowym, aż będzie gładka. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieść wypoczęty mostek do deski do krojenia, pokroić i posiekać. W pełni wypoczęte mięso będzie miało wyraźną skórkę i będzie miękkie i soczyste w środku. Pod skórką powinien być różowy pierścień dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Opublikowano za zgodą Smoke: New Firewood Cooking by Tim Byres. Copyright © 2013 Tim Byres; Fotografia copyright © 2013 Jody Horton. Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia32
Magazyn