Mini Tosty Truskawkowe
Mini tosty Truskawkowe Shortcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 54 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food cake, sok z cytryny, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić posiekane truskawki, wanilia i 4 łyżki cukru w misce. Odstawić do syropu, około 30 minut.
Przyciąć wierzchołki całych truskawek.
Pokrój ciasto na plastry o grubości 1/2 cala, a następnie użyj okrągłego foremki do ciastek 1 1/2 cala, aby wyciąć 24 rundy.
Ubij białko jaja, krem z prawoślazu, sok z cytryny, sól i pozostałe 2 łyżki cukru mikserem na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty (mieszanina może się rozdzielić przed połączeniem), około 5 minut.
Zanurz jedną stronę każdego ciasta mniej więcej w połowie syropu truskawkowego i przełóż do blachy do pieczenia, syrop-side up. Łyżka niektórych posiekanych jagód w środku. Top z odrobiną kremu marshmallow.
Czubek każdej całej truskawki zawijamy w bezę. Na wierzch każdego ciasta wciśnij truskawkę, pokrojoną w dół, do kremu z prawoślazu. Tosty bezy z palnikiem kuchennym lub broil aż złoty, obracając w razie potrzeby.