Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj Makeover kremowy makaron i ser w domu. To danie główne ma 464 kalorii, 24g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Za 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka sera cheddar, pieprzu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Kremowy Makeover makaron i ser, Makaron z serem (makaronik), oraz Makeover makarony i ser są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużym rondlu rozpuść masło. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko i bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
Makaron z serem w menu? Spróbuj połączyć się z Lambrusco, Riesling i Chenin Blanc. Z bogatym, tandetnym mac & cheese będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco, jeśli masz ochotę na czerwień. Jednym z win, które można spróbować, jest Donelli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Donelli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile
Delikatna i trwała piana o fioletowych odcieniach, to wino ma bogaty rubinowy kolor z refleksami granatu, szczególnie wzdłuż krawędzi. Owocowe aromaty czerwonych jagód przeplatają się z pikantnymi nutami. Na podniebieniu pojawiają się przyjemnie półsłodkie smaki owocowe. Jest ładnie zrównoważony lekkimi taninami.Mieszanka: 90% Lambrusco Grasparossa, 10% Malbo GentileServe dobrze schłodzony jako aperitif z typową potrawą z regionu Emilia-Romagna, w tym suszonymi tłustymi wędlinami, takimi jak mortadela. Doskonały również do tortellini mięsnych.