Makaron smażony
Smażony makaron wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 244 kalorie, 14g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 149 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz paprykę, olej roślinny, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pan smażone tofu, jarmuż i smażony makaron, Indyjski Smażony Makaron, oraz Smażony kurczak z makaronem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją pakowania.
W międzyczasie rozgrzać olej na woku lub dużej patelni, a następnie podsmażyć imbir, czosnek, marchew, pieprz i mangetout, cukier lub mrożony groszek na dużym ogniu przez 2-3 min.
Makaron dokładnie odsączyć, dodać do patelni z cebulą i fasolą, jeśli używasz, smażyć przez 2 minuty.
Wymieszać sos sojowy i ocet, wymieszać na patelni, a następnie gotować przez 1-2 min. Podzielić na poszczególne talerze lub miski i podawać natychmiast.