Lukier Z Zamrażarki
Lukier zamrażarka może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 129 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ciężką śmietanę do ubijania, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Szybki gotowany lukier – nie zawsze trzeba sięgać po puszkę lukru, można zrobić własne w domu z naszym, oraz Do zamrażarki ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, krem skrócenie, 1 szklanka cukru, wanilii i soli.
Dodać pozostały cukier na przemian ze śmietaną. Ubijaj, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. Przykryć i zamrozić do 2 miesięcy. Rozmrozić przed użyciem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Można spróbować D ' Alfonso-Curran Albarino. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.