Lone Linguine z białą truflą
Lone Linguine z białą truflą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 27g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.77 za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, parmezanu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Truflowa Linguine z pomidorami i pancettą, Chipsy Z Białej Trufli, oraz Makaron z białą truflą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Posolić wodę i dodać makaron.
Dodaj linguine i gotować przez 2 minuty mniej niż instrukcje na opakowaniu. Spróbuj, żeby się upewnić, że to al dente.
Usuń 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu i rezerwy.
W misce ubić jajko, śmietanę, parmezan, kilka kropli białego oleju truflowego i szczyptę białego pieprzu.
Odsączony makaron włożyć z powrotem do gotowanej patelni, następnie dodać masło i około 1 łyżki wody do gotowania. Wymieszać, aby wymieszać.
Wymieszaj mieszaninę jajek i mieszaj tak, aby makaron stał się gładki, miękki i lekko powlekany. Smak, aby zobaczyć, czy potrzebuje soli lub więcej oleju truflowego i działać odpowiednio.
Makaron przekładamy do miski i jemy sam.