Kurczak z grilla może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 526 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 2 minuty. Jeśli masz ziele angielskie, ketchup, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Cornell Chicken (Grillowany Kurczak Z Białym Sosem Barbecue), oraz Stovetop BBQ Chicken: soczysty kurczak z grilla, nie wymaga grilla dla podobnych receptur.
Posypać przyprawy wymieszać z kurczakiem i natrzeć. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
1
Połącz wszystkie składniki na dużej patelni. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 36 dolarów za butelkę.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Zapraszające aromaty soczystej maliny, czarnej wesołej i białej brzoskwini uderzają w nos pierwszym zawirowaniem w szklance. Żywe po wejściu z smakami dojrzałej truskawki i słodkiej skóry, a po nich jędrne taniny i trwałe wykończenie granatu.