Kurczak Shoyu
Kurczak Shoyu wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 918 kalorii, 59G białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka zawiesiny mąki, wody, przecier czosnkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak Shoyu, Kurczak Shoyu, oraz Kurczak Shoyu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki sosu w małej misce.
Dodać kurczaka do dużej patelni saute na średnim ogniu i wlać sos. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut, odtłuszczając tłuszczu, który wzrasta. Doprowadzić do wrzenia ponownie i dodać zawiesinę mąki, następnie obniżyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 minut do zgęstnienia. Kurczaka ułożyć na głębokim półmisku i przykryć sosem.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.