Kurczak Shoyu

Kurczak Shoyu
Kurczak Shoyu wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 918 kalorii, 59G białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka zawiesiny mąki, wody, przecier czosnkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak Shoyu, Kurczak Shoyu, oraz Kurczak Shoyu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki sosu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać kurczaka do dużej patelni saute na średnim ogniu i wlać sos. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut, odtłuszczając tłuszczu, który wzrasta. Doprowadzić do wrzenia ponownie i dodać zawiesinę mąki, następnie obniżyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 minut do zgęstnienia. Kurczaka ułożyć na głębokim półmisku i przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn